Call Now

+355 672057461 | +35544527202

Book an appointment

Your perfect smile is just one click away

Book an appointment

Your perfect smile is just one click away

Si të mbërrini

FLUTIRIME DIREKT PËR TIRANË NGA QYTETET MË TË MËDHA  ITALIANE

Ju do të kurseni kohë dhe para falë  fluturimeve me çmime të ulëta direkt në Tiranë.

SHEMBUJ?

Romë – Tiranë
Kompani ajrore (Fluturime direkte)
FLY ALBANIA www.flyalbania.eu/it
BLU EXPRESS www.blu-express.com/it/index.html
ALITALIA www.alitalia.com

TARIFAT (Ilustruese)
-115 euro VAJTJE/ARDHJE (Mars);
-135 euro VAJTJE/ARDHJE (Shkurt);
-185 euro VAJTJE/ARDHJE (Janar).

Milano – Tiranë
Kompani ajrore (Fluturime direkte)
MERIDIANA www.meridiana.it
BLU EXPRESS www.blu-express.com/it/index.html
AIR ONE www.flyairone.com
FLY ALBANIA www.flyalbania.eu/it

TARIFAT (Ilustruese)
-71 euro VAJTJE/ARDHJE (Mars);
-136 euro VAJTJE/ARDHJE (Shkurt);
-173 euro VAJTJE/ARDHJE (Janar).

Bolonjë – Tiranë
Kompani ajrore (Fluturime direkte)
AIR ONE www.flyairone.com
FLY ALBANIA www.flyalbania.eu/it
BLU EXPRESS www.blu-express.com/it/index.html

TARIFAT (Ilustruese)
-110 euro VAJTJE/ARDHJE (Mars);
-170 euro VAJTJE/ARDHJE (Shkurt);
-210 euro VAJTJE/ARDHJE (Janar).

Bari – Tiranë
Kompani ajrore (Fluturime direkte)
ALITALIA www.alitalia.com

TARIFAT (Ilustruese)
-120 euro VAJTJE/ARDHJE (Mars);
-122 euro VAJTJE/ARDHJE (Shkurt);
-115 euro VAJTJE/ARDHJE (Janar).

* Çmimet ajrore të paraqitura këtu janë ilustruese dhe mund të ndryshojnë nga dita në ditë. Për këtë arsye, Manjani Dental  fton klientët të konsultohen në mënyrë të pavarur.

Ndrysho buzëqeshjen tënde!

Gjithkush e di se një buzëqeshje e bukur është e rëndësishme për imazhin tuaj publike dhe vetëvlerësimin tuaj. Ekipi ynë i ekspertëve është i angazhuar që t'ju ofrojë një buzëqeshje të shëndetshme dhe të bukur.