Call Now

+355 672057461 | +35544527202

Book an appointment

Your perfect smile is just one click away

Book an appointment

Your perfect smile is just one click away

Shërbimet

IMPLANTOLOGJIA

 • IMPLANTE
 • MBUSHJE ME KOCKE(BIOOSS)
 • MINI-IMPLANTE
 • NGRITJE E SINUSIT(SINUS LIFT)

KIRURGJIA ORALE

 • EKSTRAKSION I THJESHTE (DHEMBE;RRENJE)
 • EKSTRAKSION TE DHEMBEVE TE PJEKURISE
 • EXTRAKSION TE DHEMBEVE TE RETINUAR
 • APIKOTOMIA
 • GENGIVOPLASTIKA/ GENGIVEKTOMIA
 • GENGIVEKTOMIA ME LAZER/ GENGIVOPLASTIKA

DENTISTRIA ESTETIKE

 • FASETA TE FRONTALEVE ME KOMPOZIT
 • ZBARDHJE TE DHEMBIT DEVITAL ENDO
 • ZBARDHJE TOTALE SHOQERUAR ME NJE PASTE DHEMBESH
 • GENGIVEKTOMI EKZEKUTUAR ME LAZER / GENGIVOPLASTIKA
 • MBUSHJE ME ACID  HIALURONIK

PROTETIKA

 • KURORE NE METAL-QERAMIKE
 • KURORE NE ZIRKON
 • PROTEZE E SKELETUAR OSE ME ATASHMENT
 • PROTEZE E SKELETUAR METALIKE
 • KURORA E-MAX )
 • FASETA E-MAX
 • PROTEZE TOTALE E  LEVIZSHME
 • PROTEZA KLASIKE (SIPER-POSHTE) REZINE

HIGJIENA ORALE DHE PROFILAKSIA

 • PASTRIM GUREZASH DHE HIGJIENIZIM
 • FLUORIZIM
 • SILANTE

ENDODONCI

 • MBUSHJE E DHEMBIT GR 3 FFRONTAL (ME HEQJE NERVI)
 • MBUSHJE E DHEMBIT GR 3 PREMOLARE-MOLAR
 • RITRAJTIM I DHEMBEVE GR 4(DHEMB ME INFEKSION)

DENTISTRIA RESTORATIVE

 • MBUSHJE TE DHEMBIT GR 2 FRONTAL (PA HEQJE NERVI)
 • MBUSHJE E DHEMBIT GR 2 PREMOLAR-MOLAR
 • RIKONSTRUKSION ME FIBER QELQI

ORTODONCI

 • APARAT ORTODONTIK I LEVIZSHEM (PER NOFULL)
 • APARAT ORTODONTIK FIKS ME BRAKETA METALIKE
 • APARAT ORTODONTIK FIKS ME BRAKETA QERAMIKE
 • APARAT ORTODONTIK FIKS ME BRAKETA LINGUALE
 • ZGJERUES I SHPEJTE I NOFULLES SE SIPERME
 • QUAD HELIX
 • LIP BUMPER
 • MASKE FACIALE
 • HARK LINGUAL / TPL

SHERBIME TE TJERA

 • SHERBIME TE TJERA
 • SHTIFT METALIK
 • LAZER DENTAR

Transformo buzëqeshjen tënde!

Gjithkush e di se një buzëqeshje rrezëllitëse është e rëndësishme për imazhin tuaj publik dhe vetëvlerësimin tuaj. Ekipi ynë i ekspertëve është i angazhuar që t'ju ofrojë një buzëqeshje të shëndetshme dhe të bukur .