Call Now

+355 672057461 | +35544527202

Book an appointment

Your perfect smile is just one click away

Book an appointment

Your perfect smile is just one click away

PROTEZA FIKSE NË QERAMIKË 4990 €

check my plagiarismessay writing serviceessay writersbestgrammarchecker netspeed my mac

Kurora qeramike

Kurorë qeramikë duke filluar nga 150 euro. ‘Udhëtimi për një buzëqeshje të përsosur’ është në gjendje t’ju ofrojë kurora dentare profesionale të bëra me kujdes në laboratorin tonë dentar

Kirurgji estetike

Për të pasur një fytyrë të përsosur, të re dhe tërheqëse, ne ju ofrojmë trajtime bukurie të tilla si mbushës me acid hialuronik, botox, kirurgji bikatektomi etj. Të gjitha me një kosto minimale dhe me materiale me cilësi të lartë!

Qëndrimi falas

Pas mbërritjes tuaj do të gjeni një person përgjegjës (që flet italisht) duke pritur për ju në aeroport.

null
Udhëtoni për një buzëqeshje të përsosur.
Kurseni deri në 70% në kujdesin tuaj dentar pa sakrifikuar cilësinë dhe profesionalizmin!
Për një buzëqeshje më të mirë dhe me kosto të ulët të kujdesit dentar dhe me një cilësi të lartë të shërbimit dhe materialeve të përdorura, mjafton të kapërceni Adriatikun.
Ju ftojmë të vizitoni Shqipërinë dhe të kurseni 70% mbi kujdesin dentar duke përfituar nga shërbimi më i mirë dentar me materiale dhe pajisje të certifikuara me cilësi të lartë. Ekipi ynë i specialistëve ju ofron një shërbim të plotë për të gjitha problemet orale.
Stafi ynë përfshin specialistë nga të gjitha degët e stomatologjisë duke përfshirë kirurgjinë orale dhe implantologjinë.
Udhëtoni për të zbuluar një vend të ri, një kulturë të re dhe një buzëqeshje të përsosur!
Buzëqeshja juaj ju pret këtu në vendin e shqiponjave!

AVANTAZHET

MË SHUMË STABILITET

8 implantet dentare në titan, krahasuar me 4 në All on four dhe 6 ne All on six. Rezultati? Ndryshe nga kjo e fundit, implantet tona sigurojnë protezë me stabilitet më të madh gjatë viteve.

LAMTUMIRË BUZËQESHJE QESHARAKE

Është e pamundur të rrish pa një protezë fikse të përgjithshme në rast të edentulizmit të dhëmbëve (mungesa e dhëmbëve). A ka gjë më të turpshme, sidomos gjatë një fotografie në grup? Falë implantit tonë, do të keni dhëmbë të përsosur dhe do të mund të buzëqeshni pa frikë.

ULU ME QEJF NË TAVOLINË

Me vetëm disa dhëmbë është pothuajse e pamundur të përtypësh mirë. Për fat të keq, ushqimet që nuk janë përtypur kohë të mjaftueshme mund të shkaktojnë probleme me sistemin e tretjes. Falë implantit tuaj të ri, ju mund të ktheheni për t’u ulur në tryezë me gëzim.

FOL LIRSHËM

Mungesa e dhëmbëve mund të kompromentojë pozicionin e gjuhës, duke shkaktuar një artikulim të pasaktë të fjalëve.

ASNJË DHIMBJE

Përveçse efektive, ndërhyrja jonë do të përfundojë me mosinvazivitetin, si rezultat, do ketë pak ose aspak dhimbje.

SA VLEN BUZËQESHJA JUAJ

Gjeni QETËSINË, zgjidhni 'Udhëtoni për një buzëqeshje të përsosur.'
resume writerbuy custom essaysplagiarism checkerwrite essay online