Call Now

+355 672057461 | +35544527202

Book an appointment

Your perfect smile is just one click away

Book an appointment

Your perfect smile is just one click away

Kush jemi

Manjani Dental

Klinika dentare Manjani Dental ofron shërbime komplekse të dhëmbëve dhe trajtimin e sëmundjeve orale nëpërmjet një shërbimi të specializuar dhe profesional të nivelit të lartë. Pacienti merr të gjitha shërbimet e nevojshme në të gjitha specialitetet, në të njëjtin vend nga një staf profesional. Ky shërbim është bërë i mundur falë teknologjisë moderne dhe pajisjeve që ka klinika, si dhe me profesionalizmin dhe cilësinë e punës së ofruar nga stafi mjekësor dhe përvojën e madhe të kësaj klinike.

Ne e dimë se një gojë e shëndetshme – sidomos dhëmbët, buzët dhe gjuha janë thelbësore për të folur dhe ndikuar në aftësinë tonë për të shijuar, përtypur dhe tretur ushqimin. Ne ofrojmë shërbime gjithëpërfshirëse të stomatologjisë për fëmijët dhe të rriturit, duke përfshirë pacientët e të gjitha moshave që janë të shqetësuar ose kanë një problem që mund të shtojë kompleksitetin e menaxhimit të shëndetit të tyre oral.

Shërbimet tona

Ne kujdesemi për buzëqeshjen tuaj

DENTRIA RESTORATIVE

Mbushje të dhëmbit gr 2 frontal (pa heqje nervi)

DENTRIA RESTORATIVE

Mbushje e dhembit gr 2 premolar-molar , rikonstruksion me fiber qelqi

ORTODONCI

Aparat ortodontik i lëvizshëm (për nofull), aparat ortodontik fiks me braketa metalike dhe të gjitha shërbimet që kanë të bëjnë me ortodoncinë .

ORTODONCI

Zgjerues i shpejtë i nofullës së sipërme , quad helix, lip bumper, maskë faciale , hark lingual / tpl

KIRURGJIA ORALE

Ekstraksion i thjeshtë (dhëmbe; rrënjë) , ekstraksion i dhëmbëve të pjekurisë, ektraksion të dhëmbëve të retinuar

KIRURGJIA ORALE

Apikotomi, plastikë e gingivës , implante , mbushje me kocke(biooss), mini-implante, etj.

ENDODONCI

Mbushje e dhembit gr 3 premolare-molar

ENDODONCI

mbushje e dhëmbit premolare-molar, ritrajtim i dhëmbeve gr 4(dhëmb me infeksion)

HIGJENIZIM

Pastrim gurezash dhe higjienizim

HIGJENË ORALE DHE PROFILAKSI

Fluorizim, silante.

PROTETIKA

Koronat me zirkon, faseta e-max , korona e-max (korona me qeramikë), proteza klasike (sipër-poshtë) rezinë .

PROTETIKA

Proteza totale fleksibël, protezë e lëvizshme e skeletuar, protezë e skeletuar ose me atashment .

Stafi ynë

Profesional dhe shumë miqësor

Përvojat e pacientëve

Thonë për ne

0

Dentistë profesionistë

0

Buzëqeshje rrezëllitëse

0

Pacient

0

Kavitetet e riparuara

Buzëqesh dhe jeta të buzëqesh

Gjithkush e di se një buzëqeshje e bukur është e rëndësishme për imazhin tuaj publik dhe vetëvlerësimin tuaj. Ekipi ynë i ekspertëve është i angazhuar që t'ju ofrojë një buzëqeshje të shëndetshme dhe të bukur.