Call Now

+355 672057461 | +35544527202

Book an appointment

Your perfect smile is just one click away

Book an appointment

Your perfect smile is just one click away

Trajtim rrënje

Çmime të ulëta

Vizitë dentare

Kontroll i plotë dentar

Zbardhim dhëmbësh

Zbardhim dhëmbësh me cilësi të lartë

Mbushje dhëmbësh

Asnjë kavitet nuk është shumë i madh ose shumë i vogël

Mirësevini në Manjani Dental

Kush jemi

Klinika dentare Manjani Dental ofron shërbime komplekse të dhëmbëve dhe trajtimin e sëmundjeve orale nëpërmjet një shërbimi të specializuar dhe profesional të nivelit të lartë. Pacienti merr të gjitha shërbimet e nevojshme në të gjitha specialitetet, në të njëjtin vend nga një staf profesional. Ky shërbim është bërë i mundur në sajë të teknologjisë moderne dhe pajisjeve që zotëron klinika dhe profesionalizmit dhe cilësisë së punës së ofruar nga personeli mjekësor dhe përvojës së stafit tonë.

Ne e dimë se një gojë e shëndetshme – sidomos dhëmbët, buzët dhe gjuha janë thelbësore për të folur dhe ndikuar në aftësinë tonë për të shijuar, përtypur dhe tretet ushqimi. Ne ofrojmë kujdes gjithëpërfshirës të stomatologjisë për fëmijët dhe të rriturit, duke përfshirë pacientët e të gjitha moshave që kanë ndonjë shqetësim te dhëmbët ose gjendje shëndetësore që mund të shtojnë kompleksitetin në menaxhimin e shëndetit të tyre oral.

Shërbimet klinike përfshijnë: stomatologji të përgjithshme, trajtim endodontik, protetikë, ortodontci, estetikë, pedodontikë, kirurgji orale dhe implantologji.

Përse të na zgjedhësh ne

Manjani Dental

Ekip i kualifikuar dentar

Ne jemi krenarë që sigurojmë kujdesin që ju nevojitet për ta mbajtur buzëqeshjen tuaj të shëndetshme. Për t'ju ofruar shërbimin dhe rezultatet më të mira të mundshme, ne jemi të përkushtuar për edukim dhe mësim të vazhdueshëm.

Një gamë e gjerë e shërbimeve dentare

Manjani Dentare ofron një gamë të gjerë shërbimesh dentare në një mjedis familjar dhe të rehatshëm.

Pajisjet për trajtime dentare të avancuara

Ne përdorim teknologjitë dhe pajisjet më të avancuara për të ofruar një shërbim të pabesueshëm për klientët tanë.

Rezultate të garantuara dhe buzëqeshje rrezëllitëse

Ne bëjmë çmos për ta bërë buzëqeshjen tuaj të shndritshme.

Shërbimet tona

Ne kujdesemi për buzëqeshjen tuaj

IMPLANTOLOGJIA

  • IMPLANTE
  • MBUSHJE ME KOCKE(BIOOSS)
  • MINI-IMPLANTE
  • NGRITJE E SINUSIT(SINUS LIFT)

KIRURGJIA ORALE

  • EKSTRAKSION I THJESHTE (DHEMBE;RRENJE)
  • EKSTRAKSION TE DHEMBEVE TE PJEKURISE
  • EXTRAKSION TE DHEMBEVE TE RETINUAR
  • APIKOTOMIA
  • GENGIVOPLASTIKA/ GENGIVEKTOMIA
  • GENGIVEKTOMIA ME LAZER/ GENGIVOPLASTIKA

Stafi ynë

Profesionalë dhe shumë miqësore

Përvojat e klientëve

Thonë për ne

Partneret tane

Buzëqesh!

Gjithkush e di se një buzëqeshje e bukur është e rëndësishme për imazhin tuaj publik dhe vetëvlerësimin tuaj. Ekipi ynë i ekspertëve është i angazhuar që t'ju ofrojë një buzëqeshje të shëndetshme dhe të bukur.