Call Now

+355 672057461 | +35544527202

Book an appointment

Your perfect smile is just one click away

Book an appointment

Your perfect smile is just one click away

Na kontaktoni

ADRESA

Rr “Jusuf Vrioni” Nd.1 , H.3 , Ap. 1  Nr. 5 Tirane

ORARET

E Hënë – E Premte: 09:00   —  20:00

E Shtunë:  09:00 —  14:00

E Dielë: Mbyllur

NR TELEFONI/FAX

NA SHKRUAJ
VIZITO KLINIKËN TONË

Ndrysho buzëqeshjen tënde!

Gjithkush e di se një buzëqeshje e bukur është e rëndësishme për imazhin tuaj publik dhe vetëvlerësimin tuaj. Ekipi ynë i ekspertëve është i angazhuar që t'ju ofrojë një buzëqeshje të shëndetshme dhe rrezëllitëse.