Call Now

+355 672057461 | +35544527202

Book an appointment

Your perfect smile is just one click away

Book an appointment

Your perfect smile is just one click away

Blog

Kontrollimi i dhëmbëve

Ndërsa shërbimet që do të merrni mund të ndryshojnë, këtu është ajo që mund të prisni në kontrollin tuaj të parë të dhëmbëve: Një përmbledhje e historisë suaj mjekësore. Tregojini dentistit tuaj rreth dietës tuaj ose ilaçeve pasi këto mund të ndikojnë në trajtimin tuaj dhe shëndetin oral. Një bisedë me dentistin për ndonjë shqetësim […]

Higjena dhe parandalimi

Pastrimi profesional i dhëmbëve Pastrimi i dhëmbëve apo profilaksia dentare është një procedurë e cila nënkupton pastrimin profesional të dhëmbëve. Pastrimi i dhëmbëve është një trajtim i rëndësishëm dentar i cili parandalon dhe mban nën kontroll sëmundjet e gojës.   Pse duhet të bëjmë pastrim profesional të dhëmbëve? Për të pasur mishra të shëndetshëm – […]

Trajtimi endodontik

Dhëmbët tuaj kanë për qëllim të zgjasin një jetë. Vite më parë, dhëmbët e sëmurë ose të dëmtuar zakonisht hiqeshin. Por sot, një dhëmb shpesh mund të shpëtohet përmes trajtimit të kanalit të rrënjëve (endodontik). Endodontia është dega e stomatologjisë që merret me trajtimin e sëmundjeve ose dëmtimeve të pulpës dentare. Çfarë ndodh nëse pulpa […]

Mbushjet

Shumica e njerëzve kanë nevojë të mbushin të paktën një dhëmb në jetën e tyre. Mbushjet dentare përdoren më së shpeshti për të trajtuar dëmtimet e dhëmbëve, por ato përdoren gjithashtu për të riparuar dhëmbët e plasaritur ose të thyer, ose dhëmbët që janë konsumuar me kalimin e kohës. Shumica e procedurave të plotësimit të […]

Kirurgjia Orale

Disa procedura dentare kërkojnë një set shumë të veçantë të aftësive dentare dhe njihen si një degë e stomatologjisë të quajtur kirurgji orale. Kirurgjia orale trajton një gamë të gjerë sëmundjesh dhe kushtesh, duke përfshirë:   Heqjen e dhëmbit Ekstraktimi i dhëmbëve të pjekurisë Implantet Dentare Dëmtimi i nofullës / gojës / dhëmbëve Riparimi i […]